Legământul celor trei lumi – Alexandra Elena Stroia

IN STOC

40,00 lei

Cantitate :
SKU: 978-606-8745-84-8 Categorii: , , , , , Etichete: ,

Spicuiri din intervenția profesorului-scriitor Ion Drăghici cu privire la romanul de debut al tinerei scriitoare:

”Elaine va avea parte de aventura unei vieți pline de mister, dramatism, romantism și, mai ales, de fantezie. Va trece prin încercări dificile, va avea de luat decizii care-i vor schimba în totalitate cursul vieții, dar și celor din jur, va trece de la agonie la extaz și din nou la agonie. Va reuși Elaine reziste tentațiilor, astfel încât poată dezlege misterele din jurul ei și, astfel, viața revină pe un făgaș cât se poate de normal într-o lume fantastică?”

Dacă unul din visele omenirii a fost acela de a împarți lumea (poveștilor) între vrăjitori și vampiri, Alexandra vine cu imaginația ei bogată, rod al unor lecturi esențiale, și scrie pagini magistrale, neuitând întreaga paletă a subiectelor care au bântuit-o încă din copilărie. În romanul ei de debut – Legământul celor trei lumi – cititorul va găsi scene din antichitate, epopeea și dorul nemuririi lui Ghilgameș, eroul unui poem epic din Mesopotamia antică, aparținând culturii sumero-babiloniene, care își găsește rival în Hindu, precum vrăjitorii în lupta cu vampirii. Găsim, de asemenea, în această carte subiecte care au cutremurat pur și simplu literatura română. Există vrăjitori și vampiri care se întâlnesc în lumea pământeană, are loc chiar un triunghi amoros, o dragoste care întradevăr o simți pătrunsă până în ultimele fibre ale ființei tale de cititor. Alexandra Elena Stroia se afla la prima scriere, însă promite a fi o prozatoare de mare succes.”

Editura

Antim Ivireanul

Autor

Alexandra Elena Stroia

An apariție

2018

Coperta

Softcover

Format

A5

Număr pagini

428

Sigilată

Da

4 recenzii pentru Legământul celor trei lumi – Alexandra Elena Stroia

 1. 5 out of 5

  Ionela

  Este genul acela de carte pe care dupa ce o incepi nu vrei sa o mai lași din mana pana nu o termini, te transpune într-o lume magica cu actiuni neprevăzute si cu final neașteptat. Merita citita!

 2. 5 out of 5

  Ștefan Marian

  Suspans la cote maxime.

 3. 5 out of 5

  Liliana

  The best book you can read ever, is so magical and captivating!

 4. 5 out of 5

  Camelia

  Mi-a plăcut tare mult! Are suspans, romantism, acțiune, magie, daca o incepi și crezi că știi ce se va întâmpla și cum se va termina, vei fi surprins … Keep reading and turning those ppages 😁. Genul de carte pe care o incepi și nu îți vine să o lași jos că vrei sa vezi ce se întâmplă mai departe ❤️📖⭐

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud
Loading...