Legamantul celor trei lumi – Alexandra Elena Stroia

Legamantul celor trei lumi – Alexandra Elena Stroia

40,00 lei

Qty:
Compare
SKU: 978-606-8745-84-8 Categorii: , , , , , Etichete: ,

Descriere

Spicuiri din interventia profesorului-scriitor Ion Draghici cu privire la romanul de debut al tinerei scriitoare:

”Elaine va avea parte de aventura unei vieti pline de mister, dramatism, romantism si, mai ales, de fantezie. Va trece prin incercari dificile, va avea de luat decizii care-i vor schimba in totalitate cursul vietii, dar si celor din jur, va trece de la agonie la extaz si din nou la agonie. Va reusi Elaine sa reziste tentatiilor, astfel incat sa poata sa dezlege misterele din jurul ei si, astfel, viata sa revina pe un fagas cat se poate de normal intr-o lume fantastica?”

”Daca unul din visele omenirii a fost acela de a imparti lumea (povestilor) intre vrajitori si vampiri, Alexandra vine cu imaginatia ei bogata, rod al unor lecturi esentiale, si scrie pagini magistrale, neuitand intreaga paleta a subiectelor care au bantuit-o inca din copilarie. In romanul ei de debut – Legamantul celor trei lumi – cititorul va gasi scene din antichitate, epopeea si dorul nemuririi lui Ghilgames, eroul unui poem epic din Mesopotamia antica, apartinand culturii sumero-babiloniene, care isi gaseste rival in Hindu, precum vrajitorii in lupta cu vampirii. Gasim, de asemenea, in aceasta carte subiecte care au cutremurat pur si simplu literatura romana. Exista vrajitori si vampiri care se intalnesc in lumea pamanteana, are loc chiar un triunghi amoros, o dragoste care intr-adevar o simti patrunsa pana in ultimele fibre ale fiintei tale de cititor. Alexandra Elena Stroia se afla la prima scriere, insa promite a fi o prozatoare de mare succes.”

Informații suplimentare

Editura

Antim Ivireanul

Autor

Alexandra Elena Stroia

An apariție

2018

Coperta

Softcover

Format

A5

Număr pagini

428

4 recenzii pentru Legamantul celor trei lumi – Alexandra Elena Stroia

 1. 5 out of 5

  Ionela

  Este genul acela de carte pe care dupa ce o incepi nu vrei sa o mai lași din mana pana nu o termini, te transpune într-o lume magica cu actiuni neprevăzute si cu final neașteptat. Merita citita!

 2. 5 out of 5

  Ștefan Marian

  Suspans la cote maxime.

 3. 5 out of 5

  Liliana

  The best book you can read ever, is so magical and captivating!

 4. 5 out of 5

  Camelia

  Mi-a plăcut tare mult! Are suspans, romantism, acțiune, magie, daca o incepi și crezi că știi ce se va întâmpla și cum se va termina, vei fi surprins … Keep reading and turning those ppages 😁. Genul de carte pe care o incepi și nu îți vine să o lași jos că vrei sa vezi ce se întâmplă mai departe ❤️📖⭐

Adaugă o recenzie
X