Pachet Seria „Pierdut în fantezie” – Alexandra Elena Stroia

Reduceri!

Pachet Seria „Pierdut în fantezie” – Alexandra Elena Stroia

65,00 lei

Qty:
Compare
SKU: 978-606-8745-84-8 / 978-606-016-025-0 Categorii: , , , , , , Etichete: ,

Descriere

Conține „Legământul celor trei lumi” și „Ordinul celor șapte cavaleri”.

Pentru un lector obișnuit, romaneleLegământul celor trei lumi” și „Ordinul celor șapte cavaleri”, ies din tiparele cunoscute ale romanului clasic. Sunt, în primul rând, cărți fascinante, prin epic și discurs, prin stilul abordat, faustic, prin spectacolul imagistic debordant, prin mediile exotice și istorice pe care le străbat personajele, prin aura de mister, prin detaliile enorme, halucinate, prin viziunea de ansamblu cosmică și terestră totodată, dar și prin înțelesurile adânci despre Omul văzut ca mister al istoriei și despre lumea imensă, pe care ni le revelează autoarea, cu talent și cu inteligență. Autoarea visează la fericire, la iubirea ajunsă la absolut, prin intermediul eroilor romanelor sale, vampiri, vrăjitori, oameni, pe care i-a adus, magistral conducând acțiunea, la o iubire perfectă, împănată însă totuși cu sacrificii și trădări.

După lecturarea romanelor, fascinat de călătoriile minunate, de epicul bogat în peripeții și întâmplări extraordinare, cititorul va încerca să deslușească sensurile adânci ale cărților, privite din perspectiva naratorului-personaj feminin dar și din perspectiva naratorului-personaj masculin. Va descoperi multe idei, care sunt mari adevăruri despre om, despre mersul omului prin istorie, despre lupta binelui cu răul, despre cât de spectaculoasă poate să fie soarta omului. Dar mai ales se va convinge de setea de supranatural a Omului, și despre victoria lui în istorie.

Informații suplimentare

Editura

Antim Ivireanul

Autor

Alexandra Elena Stroia

An apariție

2018, 2020

Coperta

Softcover

Format

A5

Număr pagini

334, 428

3 recenzii pentru Pachet Seria „Pierdut în fantezie” – Alexandra Elena Stroia

 1. 5 out of 5

  Ionut

  Recomand!

 2. 5 out of 5

  Liliana

  The magnific combination, the story is so captivating, you will l not notice when the time pass with the book in your hands.

 3. 5 out of 5

  Anonim

  Super!

Adaugă o recenzie
X