Marocco – Irina London

Marocco – Irina London

29,00 lei

Qty:
Compare
SKU: 978-606-015-206-4 Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Romanul Marocco este o autofictiune romanesca tragandu-si sevele din experientele de viata comune, ce par sa frizeze banalitatea.
Nu e insa mai mult decat o aparenta si o strategie narativa: banalul basculeaza in mod programatic in trairi limita, care primejduiesc integritatea fizica si emotionala a eroinei centrale. Jocul si hazardul existential, asumate cu o anume fervoare uimita (de ce trebuie sa mi se intample tocmai mie) poarta in mod ironic numele unui joc de copii – MAROCCO.

Informații suplimentare

Editura

Betta

Autor

Irina London

An apariție

2021

Coperta

Softcover

Format

11 x 19 cm

Număr pagini

244

3 recenzii pentru Marocco – Irina London

 1. 5 out of 5

  Zoica

  Un prim roman, o compoziție frumoasă cu un stilou delicat, sensibil și poetic.
  Tânăra și introvertita Clara ne poartă în universul ei existențial pe care ni-l încredințează cu minuțiozitate și precizie. Este lumea ei dinaintea unei boli, o lume care o poartă, care ii scapă printre mâini și pe care nu îndrăznește să o stăpânească. Este o lume care odată înțeleasă și conștientizată ne lasă sa sperăm ca pregătește un «după», ce va fi intr-o lume aleasă si trăită din plin clipă de clipă…

 2. 5 out of 5

  Andra

  Intr-o lume in care valorile morale si cele spirituale par sa se prabuseasca, eroina – prinsa intr-o viata aparent banala – cauta iubirea si implinirea sufleteasca. Acestea apar insa ca o continua dezamagire si astfel personajul principal este captiv in conflictul dintre imaginatie si realitate.

 3. 5 out of 5

  Nuti

  Mi-a placut si o recomand!Este despre viata,iubire,dezamagiri ,boala,speranta …orcât ar fi de greu mereu trebuie sa fie un nou inceput.
  Cineva spunea „Viata este grea!!!in comparatie cu ce??!Profitati de ceea ce aveti!Felicitari ,Irina!

Adaugă o recenzie
X