Despre noi

Iubim cartile! Ne-am pus in serviciul autorilor si al cititorilor inca din anul 1996, cand a luat fiinta tipografia noastra. Pentru a veni in ajutorul autorilor, am infiintat si Editura Rotipo.

Cu experienta a sute de mii de carti care au trecut de-alungul anilor prin mainile nostre, in calitate de editori si tipografi, dar si prin discutiile pe care le-am avut cu autorii si cu cititorii, am decis ca este momentul sa ne extindem serviciile, sa oferim atat autorilor cat si cititorilor o librarie online care sa simplifice drumul cartii de la autor catre cititor!

Ce face Librero special?

Noi nu lucram cu stocuri de carti. Cand clientul plaseaza comanda pe site-ul nostru, noi tiparim cartea special pentru el! Da, ati inteles bine, preluam comanda si tiparim cartea. O ambalam si o expediem.

Angajamentul nostru este sa oferim servicii de calitate, la preturi optime, tuturor clientilor nostrii (atat autori cat si cititori)!

Pentru autori si edituri

Aveti o carte asupra careia detineti drepturile de autor si doriti sa o distribuiti prin intermediul Librero? Va invitam sa ne contactati! Suntem deschisi catre noi colaborari!

Pentru viitorii autori

Ati scris o carte si doriti sa o publicati? Editura noastra, Rotipo, ofera servicii complete, si va acompaniaza in parcursul dumneavoastra cu profesionalism si cordialitate!

Pentru edituri

Tipografia Rotipo va ofera servicii de calitate la preturi excelente, atat pentru tirajele mici cat si pentru tirajele mari. Contactati-ne si veti gasi in tipografia noastra un partener de incredere!

Pentru cititori

Va multumim pentru sustinerea dumneavoastra! Fara cititori, n-ar mai fii carti, iar noi ne bucuram cu totii de prezenta cartilor in viata noastra! Librero simplifica drumul cartilor de la autori la dumneavoastra!

Va multumim!

Va multumim pentru increredea dumneavoastra in serviciile pe care vi le oferim! Puteti conta pe angajamenul si pe sustinerea noastra!

Loading...